Relaties die met Bouw een Subliem Team hebben gewerkt, vertellen hierover.

Heino vertelt over zijn ervaringen met de Lean & Leiderschapstraining 2017 . Het 8 dagen programma om teamprestaties te verbeteren op van basis van de Leangedachte. Verbeteren door nieuw leiderschap, eigenaarschap ontwikkelen bij je team en medewerkers motiveren.

Marcel vertelt over zijn ervaringen met de Lean & Leiderschapstraining 2017.  Het programma om teamprestaties in relatie met Lean te verbeteren. Over communicatie en nieuw leiderschap, en het creëren eigenaarschap van medewerkers om zelf continue te verbeteren

logo

‘Vooraf aan het coaching traject had ik op sommige momenten minder controle op de projecten. Door de praktische begeleiding van Berry Jansen van Bouw een Subliem Team, ondersteund met theorie wanneer nodig, is mijn aanpak veel zelfbewuster geworden. Hierdoor worden doelen efficiënter en gecontroleerd behaald.

– Nico Aarnink,  Account Engineer –

nedcon

De belangrijkste reden dat ik mij heb aangemeld voor het programma ‘Excelleren in Sales’ is de Interesse in commercie. Mijn technische bagage wil ik steeds meer en breder toepassen in een commerciële setting en om het verbeteren en intensiveren van klantrelaties.

Het meest leerzame is de 1 op 1 aanpak door Paul Gerritsen van Bouw een Subliem Team. Met name de elevator pitch, de structuur van een verkoopgesprek en de commerciële presentatie zijn nu dagelijks toepasbaar.

Ook het sparren over dagelijkse zaken en uitdagingen waren erg prettig.Ik zou deze aanpak zeker aanbevelen aan anderen. De 1 op 1 sessies zijn echt top!

 – Rick Nass, Account Solutions Engineer – SI team Europe South & USA – 

food

If you are not part of the solution, you must be part of the problem’

Waar ik echt wat mee kan in de praktijk is het anders kijken naar karakters. De kracht van het programma is het opdoen van zelfkennis en het omgaan met de verschillende situaties en persoonlijkheden.

 – Ralf, productieleider  in de Foodindustrie

En dit vinden onze relaties

Lean & Leiderschap is leuk en leerzaam!

Voor iemand die hiermee niet bekend is beveel ik deze training zeker aan. Bij verschillende bedrijven is super leuk.

 –  Johannes Deelstra, productieleider  Empatec Pastiel

Production line in modern dairy factory

Houd eens een spiegel voor om jezelf te zien…

Vooral de ‘Communicatiepetten van Jansen’ was interessant. Dit geeft aan dat niet iedereen op dezelfde manier naar een bepaald onderwerp kijkt. Wat ook weer betekent dat hier andere reacties op zullen volgen. Dit verklaart ook waarom sommige petten wat “moeite” met elkaar hebben.

De dialogen die we voerden met Abbe en Berry waren heel goed! Het spiegelen vond ik prettig. De kracht van het traject zit in het kritisch kijken naar jezelf.

 –  Meine, project engineer in de Foodindustrie