Ik werk 19 jaar als senior coach op het gebied van management en communicatie. Ik kan bogen op een ruime ervaring als manager in diverse branches.

Met heel veel passie begeleid ik mindset en mastermind bijeenkomsten. Op de gebieden van leiderschap, communicatie, teamprocessen en één op één coaching voel ik mij als een vis in het water.
Je talenten ontwikkelen! Dat is waar ik voor ga. Ik krijg een kick als mensen na de bijeenkomsten voldaan, enthousiast, vol energie aan de volgende werkdag beginnen. Met frisse ideeën, tips waar ze echt wat aan hebben, met technieken die meteen gebruikt kunnen worden, met veel meer inzichten en met een zekerder gevoel in hun rol.
Mijn coachings-ingrediënten zijn: gedrevenheid, creativiteit, integriteit en soms eigenzinnigheid. Uitdagen, deelnemers nieuwsgierig maken naar nieuwe vaardigheden. En altijd inspirerend, confronterend, betrokken en praktisch.