Ons subliem team

no-nonsense, pragmatisch, gedreven en eigenzinnig!
En altijd inspirerend en gepassioneerd om alles uit uw talenten te halen.

Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van teams, MT, managers en leidinggevenden kwamen wij tot de conclusie dat alleen een teamtraining, een communicatietraining of een training praktisch leidinggeven niet het gewenste effect gaf.

Het is een misverstand dat alleen een training zorgt voor verandering. Onderzoek en casestudies hebben aangetoond dat alleen gerichte transformatie van nieuwe inzichten en methodes leidt tot succes.  Voor echte transformatie naar daadwerkelijke gedrags- en cultuurverandering èn sublieme samenwerking is een andere aanpak nodig. De borging in de praktijk is een essentieel onderdeel van de verandering!

Al die ingrediënten voor een blijvende transformatie zitten in ons Bouw een Subliem Team programma ©. Daarmee bouwen wij samen met u een team dat topprestaties levert door subliem samen te werken met klanten, leveranciers, met elkaar en andere afdelingen.

BOUW EEN SUBLIEM TEAM werkt samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde trainers en adviseurs waardoor kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn.

Abbe Zwaal – Bouw een Subliem Team

Abbe Zwaal

Lean trainer

Master Black Belt in Lean

Marion Zandvoort – Bouw een Subliem Team

Marion Zandvoort

Trainings- en assessment acteur

Berry Jansen – Bouw een Subliem Team

Berry Jansen

trainer / coach  teams en management

oprichter Bouw een Subliem Team

Helmy van den Berk – Bouw een Subliem Team

Helmy van den Berk

trainer / coach teams

Master of Education

Paul Gerritsen – Bouw een Subliem Team

Paul Gerritsen

trainer / coach verkoopbegeleiding

DiSC gecertificeerd