wat onze klanten ervaren

  • nedconDe belangrijkste reden dat ik mij heb aangemeld voor het programma ‘Excelleren in Sales’ is de Interesse in commercie. Mijn technische bagage wil ik steeds meer en breder toepassen in een commerciële setting en om het verbeteren en intensiveren van klantrelaties. Het meest leerzame is de 1 op 1 aanpak. Met name de elevator pitch, de structuur van een verkoopgesprek en de commerciële presentatie zijn nu dagelijks toepasbaar. Ook het sparren over dagelijkse zaken en uitdagingen waren erg prettig.Ik zou deze aanpak zeker aanbevelen aan anderen. De 1 op 1 sessies zijn echt top!

    Rick Nass Account Solutions Engineer - SI team Europe South & USA
  •  'Vooraf aan het coaching traject had ik op sommige momenten minder controle op de projecten. Door de praktische begeleiding van Berry Jansen van Bouw een Subliem Team, ondersteund met theorie wanneer nodig, is mijn aanpak veel zelfbewuster geworden. Hierdoor worden doelen efficiënter en gecontroleerd behaald.

    Nico Aarnink, Account Engineer Goma BV Hengelo
  • [video_player type="youtube" width="560" height="315" align="center" margin_top="0" margin_bottom="20"]aHR0cHM6Ly95b3V0dS5iZS9nYnpWTVh0dnlldw==[/video_player]

    Marcel Franken Villeroy & Boch Roden