Relaties die met BOUW EEN SUBLIEM TEAM hebben gewerkt, vertellen hierover.

jcl

Management Coachingstraject

Ik ben werkzaam als teamleider in een warehouse van 16.000m2 bij een logistiek bedrijf. In dit warehouse stuur ik een groot team aan, waarbij het van groot belang is dat je zelf ook ontzettend sterk in je schoenen staat. Dit is niet alleen vanwege het team dat aansturing verwacht van mij, maar ook omdat de klant en het management mij erop aanspreekt als iets niet goed gaat of anders moet. Over het algemeen gaat het zoals je wilt omdat je een eigen werksfeer creëert en waar nodig dit aanpast, maar sommige situaties vragen om een andere aanpak en dat is waar Berry om de hoek kwam kijken en mij ontzettend veel handige tips heeft bijgeleerd.

In de logistiek kun je veel plannen, maar ook weer niet, vrachtwagens staan in de file of hebben pech, een order wordt plotseling geschrapt terwijl je ermee bezig bent of er komt juist een hoop onverwacht werk bij voor dezelfde dag. Je team moet dan achter jou staan als je bepaalde keuzes maakt. En daarom is het ontzettend belangrijk als teamleider dat je overzicht houd en dat je chaos voorkomt i.p.v. oplost. Berry heeft met zijn lean en leiderschap methode mij onwijs veel bijgeleerd door bepaalde methodes uitgebreid door te nemen. Denk hierbij aan een sociogram of enquêtes voor je team, een businesscase en timemanagement methodes waren ook allemaal inbegrepen. Dit creëert een stukje rust in je hoofd als het even te heet word onder de voeten. Zodra je de eerste sessies met Berry hebt gehad merk je dit direct op de werkvloer.

Of ik Bouw-Een-Subliem-Team kan aanraden? Zeker weten! Dit is één op één begeleiding en vakkennis OP MAAT!

Juste Derksen – Teamleider bij JCL ‘s Heerenbergh

Production line in modern dairy factory

Houd eens een spiegel voor om jezelf te zien…

Vooral de ‘Communicatiepetten van Jansen’ was interessant. Dit geeft aan dat niet iedereen op dezelfde manier naar een bepaald onderwerp kijkt. Wat ook weer betekent dat hier andere reacties op zullen volgen. Dit verklaart ook waarom sommige petten wat “moeite” met elkaar hebben.

De dialogen die we voerden met Abbe en Berry waren heel goed! Het spiegelen vond ik prettig. De kracht van het traject zit in het kritisch kijken naar jezelf.

 –  Meine, project engineer in de Foodindustrie –

coaching-2

Mein Personal Coachingstraject

Ich arbeite eigentlich als Betriebsassistentin in der Abteilung Einkauf. Durch das voranschreitende Wachstum unserer Firma wurden auch meine einzelnen Aufgaben mehr und komplexer. Zudem kamen mehr und andere Aufgaben hinzu. Ich wurde zu einem ‚zentralen‘ Punkt in der Firma. Irgendwann konnte ich nicht mehr.  In meinem Kopf rauschte es nur, Konzentration konnte ich nicht mehr halten. Es kamen Schlafstörungen und eine durchgehendes Brennen im Körper hinzu.

 – Betriebsassistentin Abteilung Einkauf

Heino vertelt over zijn ervaringen met de Lean & Leiderschapstraining 2017 . Het 8 dagen programma om teamprestaties te verbeteren op van basis van de Leangedachte. Verbeteren door nieuw leiderschap, eigenaarschap ontwikkelen bij je team en medewerkers motiveren.

Wilko vertelt over zijn ervaringen met de Lean & Leiderschapstraining.  Het programma om teamprestaties in relatie met Lean te verbeteren. Over communicatie en nieuw leiderschap, en het creëren eigenaarschap van medewerkers om zelf continue te verbeteren

Antonie vertelt hoe zijn team tijdens het Lean & Leiderschapstraject anders werkt door de Leanprincipes en hoe men nu oplossingsgericht werkt en kennis beter benut.

Marcel vertelt wat hij heeft bereikt met de Lean & Leiderschapstraining.

Success

Mijn executive coachingsprogramma bij Bouw een Subliem Team

Ik ben strategisch leidinggevende in een internationale onderneming.

Ons bedrijf is in de laatste 10 – 20 jaar gegroeid van een Europees opererend bedrijf naar een internationale toonaangevende organisatie met dochterbedrijven in verschillende delen van de wereld. Leidinggeven aan een team veranderde in leidinggeven aan verschillende teams in verschillende landen. Daar werd ik geconfronteerd met andere tijdzones, minder makkelijk persoonlijk contact en vooral verschillen in cultuur. Alle valkuilen voor mij als leidinggevende stonden open, groot verantwoordelijkheidsgevoel, het gevoel alles onder controle te moeten hebben, altijd klaarstaan voor elk probleem, een slechte balans tussen werk en privé, te weinig overzicht, te weinig tijd voor strategisch zaken en de gevoelde werkdruk de hele week door (24/7). Het bedrijf wilde alle medewerking verlenen om mij te ondersteunen in de veranderende groeiende organisatie. Zo kwam ik in aanraking met het Executive Coaching-programma van “Bouw Een Subliem Team”.

– Strategisch leidinggevende bij een internationaal bedrijf-

En dit vinden onze relaties

Ik liep er tegen aan dat ik geen overzicht had over de werkzaamheden en chaotisch werkte. Ook tijd indelen, qua werkzaamheden/vragen van collega’s vond ik moeilijk. In de coaching heb ik bereikt dat ik nu structuur heb in mailbehandeling, problemen worden nu direct aangepakt, klanten worden per mail geïnformeerd en ik deel nu mijn tijd in door belangrijk (dringend niet dringend), niet belangrijk (dringend/niet dringend) te hanteren.

Ik beveel deze training zeker aan. De opzet is perfect. Helmy heeft mij inzicht en handvatten gegeven en zo mijn ogen geopend, om mijn werk beter en gestructureerder te krijgen. Nu meer zelfvertrouwen.
Aan Helmy heb ik heel veel te danken. Zij heeft mij enorm geholpen en begreep mijn knelpunten. Ik zou haar zeker aanraden. De kracht van dit traject is, dat het stapsgewijs gaat en je zo kunt oefenen met “huiswerk” en je hierdoor resultaat boekt!

– Susanne van Tongeren, Aerzen B.V. Duiven –

logopayoff_rgb_onwhite

Martin is een zeer goede coach en een enorm prettige persoonlijkheid. Hij wekt direct vertrouwen, is oordeelloos en schakelt makkelijk tussen strategisch redeneren en praktische handvatten. Hij laat je de beste versie van jezelf zijn door je uit te dagen verder te reiken en tegelijkertijd je grenzen te respecteren.

– Irene Poppe, People Excellence Nedap Groenlo –

logo

‘Vooraf aan het coaching traject had ik op sommige momenten minder controle op de projecten. Door de praktische begeleiding van Berry Jansen van Bouw een Subliem Team, ondersteund met theorie wanneer nodig, is mijn aanpak veel zelfbewuster geworden. Hierdoor worden doelen efficiënter en gecontroleerd behaald.

– Nico Aarnink,  Account Engineer –

nedcon

De belangrijkste reden dat ik mij heb aangemeld voor het programma ‘Excelleren in Sales’ is de Interesse in commercie. Mijn technische bagage wil ik steeds meer en breder toepassen in een commerciële setting en om het verbeteren en intensiveren van klantrelaties.

Het meest leerzame is de 1 op 1 aanpak door Paul Gerritsen van Bouw een Subliem Team. Met name de elevator pitch, de structuur van een verkoopgesprek en de commerciële presentatie zijn nu dagelijks toepasbaar.

Ook het sparren over dagelijkse zaken en uitdagingen waren erg prettig.Ik zou deze aanpak zeker aanbevelen aan anderen. De 1 op 1 sessies zijn echt top!

 – Rick Nass, Account Solutions Engineer – SI team Europe South & USA – 

food

If you are not part of the solution, you must be part of the problem’

Waar ik echt wat mee kan in de praktijk is het anders kijken naar karakters. De kracht van het programma is het opdoen van zelfkennis en het omgaan met de verschillende situaties en persoonlijkheden.

 – Ralf, productieleider  in de Foodindustrie –

En dit vinden onze relaties

Lean & Leiderschap is leuk en leerzaam!

Voor iemand die hiermee niet bekend is beveel ik deze training zeker aan. Bij verschillende bedrijven is super leuk.

 –  Johannes Deelstra, productieleider  Empatec Pastiel –

logo-nieuw2016

Ik heb mijn naamsbekendheid een flinke boost kunnen geven.

VIP Business-programma

Berry confronteerde mij met mijn presentatie en de opzet van mijn bedrijf en bood het VIP businessprogramma aan. Ik heb geleerd om presentatie helder en kort te vertellen, welke problemen ik kan oplossen en op welke wijze ik dat kan doen.

Ik kan dit traject aan anderen aanbevelen. Als materie-deskundige ben je veel breder georiënteerd dan wat een potentiele afnemer wil horen. Het is belangrijk om je af te vragen: “wat is de behoefte van de afnemer?” en je vooral hierop te focussen in je presentatie.

De één op één begeleiding van Berry heeft bij mij prima gewerkt. Met name de confrontatie van mijzelf met mijn presentatie en mijn werkwijze is een sterk item in de begeleiding geweest. Nu achteraf denk ik dat het eigenlijk heel logisch is maar ik moest daar wel een denkslag in maken.

Inmiddels heb ik diverse verzoeken gekregen voor rechercheonderzoeken. Daarnaast ben ik gevraagd voor  workshops op het gebied van integriteit en fraude. Ik heb mijn naamsbekendheid een flinke boost kunnen geven.

 – Jan Los ‘Los Bedrijfsrecherche’ –