Online Coaching

een uitstekend alternatief tijdens het corona virus!
snel to the point, bespaart kosten en tijd, coachen in je eigen omgeving wanneer het jou past.

5 online coaches/experts staan voor je klaar!

Online coaching; snel, efficiënt, kort en krachtig!

Misschien is juist nu het moment om uw leidinggevende rol onder de loep te nemen. Misschien is het nu dè tijd om die organisatorische of sales of lean-gerichte actie aan te pakken en dat met een van onze experts te reflecteren. Het kan ook zijn dat u juist nu in deze lastige tijden grip verliest op uw team of dat de grote onzekerheden een zware wissel trekken op de dagelijkse gang van zaken. Doe ik nog de juiste dingen?

Of ervaart u te hoge werkdruk, te weinig controle, te veel stress? Bent u in de knel gekomen door de crisis van dit moment? Of wellicht zoekt u meer balans tussen privé-werk, meer zelfvertrouwen of zekerheden. Of durf je geen nee te zeggen?

Er zijn veel redenen om met een van ons online van gedachten te wisselen. De intake en de eerste sessie van 30 minuten zijn gratis!
Daarna rekenen wij 70 euro per sessie van 60 minuten (hierop is btw-vrijstelling van toepassing). Je kunt 2 keer 30 minuten afspreken.

en dit zijn onze online coaches/experts

 • Martin voor leidinggevenden met eind - en/of resultaatverantwoordelijkheid
 • Paul is er voor verkoopbegeleiding
 • Abbe voor al je Leanvragen
 • Helmy helpt je bij de persoonlijke ontwikkeling
 • Berry reflecteert bij leiderschapsvraagstukken

Reflecteer met mij op je manier van leidinggeven als eind - en/of resultaatverantwoordelijke. Doe je nog steeds de goede dingen en doe je de dingen goed? Zorg je voor voldoende persoonlijke ruimte om jouw kwaliteiten goed in te kunnen zetten.

Scherp je helikopterview aan voor een goed overzicht en verken alternatieven en mogelijkheden voor verbeteringen in de aanpak.

Martin
Executive Coach

Verkopen tijdens de Corona crisis….. Zitten u en uw verkopers in deze Corona tijd met de handen in het haar? Er zijn talloze mogelijkheden om deze lastige tijd zo effectief mogelijk door te komen. Hoe? Dàt delen wij graag met u. Zodat uw verkooporganisatie bij het opheffen van de lockdown weer vol gas kan geven en u de schade tot een minimum kunt beperken.

Wilt u meer weten? Bel, mail of app!

Paul
Verkoopbegeleider

Met mij kan je sparren over vraagstukken rondom Lean, Kaizen, Continu Verbeteren, Operationeel Excellence, OGSM.

Heb je bijvoorbeeld wat eerste succes behaald met Lean maar je komt niet verder? Even sparren kan dan zeker helpen om met een andere bril ernaar te kijken.

Abbe
Master Black Belt in Lean

 

Vragen, zoekend, niet lekker in uw vel, werkdruk, keuzes maken, moeite met plannen, een nieuwe baan, dilemma’s....;

Of valt het je steeds zwaarder om de balans te vinden en heb je moeite met het combineren van gezin, vrije tijd en werk? Ik help je om de juiste keuzes te maken.

Helmy
Personal Coach

Soms heb je behoefte aan een door de wol geverfde sparringpartner, die je gedachtes op een rij zet, jou stimuleert en spiegelt. Iemand met inzicht in mensen en organisaties .

Hoe ga je bijvoorbeeld om met de crisis van nu en hoe geef je daaraan leiding aan jouw mensen? Met mij kun je sparren over zaken rond je leiderschap, je team, je dilemma's en je uitdagingen.

Berry
Coach teams en Management

Zo makkelijk en snel gaat het:

 • 1. Bel, app of mail ons

  Bel, mail of app met Berry Jansen en leg uit wat je hoofdoel is.
  0642210875 of info@bouweensubliemteam.nl

 • 2. Maak een afspraak

  Wij selecteren samen met jou de coach die bij je past. Deze maakt binnen 1 dag een afspraak met jou  om de gratis intake + eerste sessie te plannen.

 • 3. Start je coachsessie

  De coachsessie start via skype, gewoon thuis of waar je ook bent. Dat kan met je PC, laptop, tablet of mobiel.

Al onze coaches zijn gecertificeerd en expert in hun vakgebied en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen