Ons subliem team

no-nonsense, pragmatisch, gedreven en eigenzinnig!
En altijd inspirerend en gepassioneerd om alles uit uw talenten te halen.

Door onze jarenlange ervaring met het ontwikkelen en begeleiden van teams, MT, managers en leidinggevenden kwamen wij tot de conclusie dat alleen een teamtraining, een communicatietraining of een training praktisch leidinggeven niet het gewenste effect gaf.

Het is een misverstand dat alleen een training zorgt voor verandering. Onderzoek en casestudies hebben aangetoond dat alleen gerichte transformatie van nieuwe inzichten en methodes leidt tot succes.  Voor echte transformatie naar daadwerkelijke gedrags- en cultuurverandering èn sublieme samenwerking is een andere aanpak nodig. De borging in de praktijk is een essentieel onderdeel van de verandering!

Al die ingrediënten voor een blijvende transformatie zitten in ons Bouw een Subliem Team programma ©. Daarmee bouwen wij samen met u een team dat topprestaties levert door subliem samen te werken met klanten, leveranciers, met elkaar en andere afdelingen.

BOUW EEN SUBLIEM TEAM werkt samen met een netwerk van zorgvuldig geselecteerde trainers en adviseurs waardoor kwaliteit en continuïteit gewaarborgd zijn.

Abbe Zwaal – Bouw een Subliem Team

Abbe Zwaal

Lean trainer

Master Black Belt in Lean

Marion Zandvoort – Bouw een Subliem Team

Marion Zandvoort

Trainings- en assessment acteur

Berry Jansen – Bouw een Subliem Team

Berry Jansen

trainer / coach  teams en management

oprichter Bouw een Subliem Team

Helmy van den Berk – Bouw een Subliem Team

Helmy van den Berk

trainer / coach teams
gecertificeerd paardencoach

Master of Education

Paul Gerritsen – Bouw een Subliem Team

Paul Gerritsen

trainer / coach verkoopbegeleiding

DiSC gecertificeerd

Onze Partners:

expectations-payoff-klein-formaat

Expectations inspireert en coacht ondernemers en managers bij het toekomstbestendig maken van de organisatie. Dit betekent dat wij helpen in te spelen op een veranderende markt en een nieuwe vorm van samenwerking met bestaande klanten.

Onze focus hierbij is gericht op de klantrelatie, klantgerichtheid en de wendbaarheid van de eigen organisatie. Dit doen we op basis van klantverwachtingen. Wij leren organisaties letterlijk vanuit klantperspectief denken.

logo-benned

Benned ondersteunt organisaties in de industriële sector bij het opzetten en realiseren van verbetertrajecten en richt zich op vraagstukken omtrent het verhogen van de veiligheid, kwaliteit en efficiency. We doen dat onder de noemer Structureel Verbeteren en maken hierbij gebruik van inzichten uit de LEAN filosofie. Gedrag en houding is de basis voor de verbetering.

Wij hebben een uniek programma: Structureel Verbeteren. Dit wordt ook wel Operational Excellence of Continuous Improvement genoemd. We zien ons hierbij als de verbeterversnellers